október 8. szerda

október 8. szerda

***************************************************************

 

„Elég neked az én kegyelmem, mert az én erőm erőtlenség által ér célhoz.” (2Kor 12:9)

 

         A betegségeink kapcsán fontos és hangsúlyos üzenet, hogy kell imádkozni gyógyulásért, de Isten nem mindig akarja meggyógyítani a betegségéből az embert. Miért? Mert valami mást akar, valami többet akar adni. Ez pedig az Ő mindenre elégséges kegyelme. Ismerek valakit, aki szívbetegen született. Azt mondták neki, hogy nem éri meg a felnőttkort. Ez a férfi rendszeresen jár felülvizsgálatokra, de már a nyugdíjas éveit tapossa. Amikor elmesélte élettörténetét, mondtam neki, hogy ő aztán tudja, mi a napról napra megtartó kegyelem…

         Ha beteg vagy, legyen természetes, hogy gyógyulásért imádkozol, de ha netán Isten nem akar meggyógyítani, akkor ne zúgolódj, hanem keresd azt a jót, azt az áldást, amit neked személy szerint készített el a szenvedéseidben az Úr. Nem erőtlen az Isten ahhoz, hogy bárkit meggyógyítson, hanem arról van szó, hogy valamilyen más módon akarja kifejezni erejét, kegyelmét.

 

***************************************************************

A nap gondolata:

Vannak betegágyak, melyek több megtérést gyümölcsöznek, mint némelyik szószék.

 

******************************************************

Imádság:

Uram, add, hogy vágyjak rá, és tudatosan építsem be életembe az elcsendesedést Veled. Tudom, hogy Te mindig vársz rám. Keresni akarom arcodat, és valódi nyugalomra vágyom. Jézus nevében, Ámen (CsM)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük