„Áldás a honlapra belépőnek és békesség a kilépőnek!”
Üdvözöljük a Vendégkönyvben!

Szóljon hozzá!


− 2 = 7

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

6 hozzászólás

 1. Dr. Frank Lászlóné
  Kedves Tisztelendő Úr! Csak köszönetet tudok mondani Önnek a Napi ige gondolatért. Olyan ez Nekem mint a sivatagban szomjazónak egy pohár tiszta víz.Már el sem tudnám nélküle képzelni a napjaimat .Köszönöm.
 2. Szeretettel üdvözöllek, kedves Béla, Tisztelendő Úr! Elgondolkoztam a Napi ige és gondolat mai írásán, amit küldtél. Sajnos a szívem nem lett boldog tőle."Az egyik napon olvastak Mózes könyvéből a nép előtt, és azt találták benne megírva, ... Amikor meghallották ezt a törvényt, kizártak Izráelből minden keverék népet. (Nehémiás 13,1-3)" Ez súlyos cselekmény a szeretet, Jézus törvénye ellen. Ez közönséges faji diszkrimináció. És sajnos ez a mai napig él, rombol bennünket, egyre vadabbul. Mintha a mai híreket olvasnám... Én megkérdezem: miért kell nekünk a Bibliából az Ószövetség? Ami gyökeres ellentétben áll a mi vallásunkkal? Te, kedves Béla, kiválóan ismered a Bibliát. Az Ószövetségből mi jót tanulhatunk? Van-e abban szeretet, jóság, megbocsájtás? Van-e benne gyűlöletre szítás, a más ember alattvalósága, saját maga fennsőbbrendűsége? Én el tudom fogadni Jézus tanítását és az Apostolok cselekedeteit, leveleit. De a többit nem. Áldás, békesség!
  • Katona Béla
   |
   Kedves Ferenc! A magam részéről elhiszem és meggyőződéssel vallom a 2Tim 3:16 mondatát. Nagy szükségünk van az Ószövetségre is és egyáltalán nem véletlenül van benne a Bibliában. Miképpen az Újszövetség többi része sem. Nem értjük meg minden sorát a Bibliának, sőt, időnként tényleg megdöbbenünk, de ezek is értünk írattak meg. Én veszélyesnek tartom, ha csak bizonyos részeit akarja valaki elfogadni az Igének. Milyen rossz lenne, ha Isten is így viszonyulna hozzánk... Jó szívvel és szeretettel ajánlom az egész Szentírás olvasását, az abban való gyakori elmélyülést! Közelebb visz Istenhez és egymáshoz is!
 3. Pelles Sándor
  Kedves Katona Béla Nagy Tiszteletű úr! Ez alkalommal szeretnék,köszönetet mondani önnek ezekért a csodálatos,Lelki táplálékokért melyeket naponként kapok önöktől.És kérem a MENYEI ATYÁNKAT,hogy adjon önnek és mind azoknak a Testvéreknek,kik segítik ezt a nemes feladat végzését! ISTEN ÁLDÁSÁT kérem munkájukra, És egyben KÍVÁNOK ÖNÖKNEK nagyon boldog VÁRAKOZÁST és Nagyon Boldog KARÁCSONYI ÜNNEPET ISTEN ÁLDÁSÁVAL.
  • Katona Béla
   |
   Kedves Sándor! Köszönjük a jókívánságait! Igyekszünk az Urat szolgálni, ahogyan Tőle erőt kapunk hozzá. Áldott ünnepeket kívánok Önnek és szeretteinek is!
(c) 2012. Minden jog fenntartva! www.refvasvari.hu

rvn__theme rvn__theme_tv_1_0 rvn__theme_fwv_2_2