2015. január 18. vasárnap

Napi Ige és gondolat

*****

2015. január 18. vasárnap

***************************************************************

Minden gondotokat őreá vessétek, mert neki gondja van rátok. (1Péter 5:7)

Milyen sokszor hisszük, hogy nekünk kell tevékenykedni, ahelyett, hogy engednénk, hogy az Úr munkálkodjon bennünk…

Ma ezt üzeni neked az Úr: „Drága Gyermekem! Erőt küldtem szolgámon keresztül neked a legutóbbi prédikációban. Emlékszel még? Kérlek, beszélgess velem minden nap, akár többször is a nap folyamán. Nekem van rád időm! Szeretnélek ma is megerősíteni! Ismerem gondjaidat, tudom, milyen enervált vagy. Látom, mennyit aggódsz, figyelem, mennyire szeretnél mindent tökéletesen elvégezni. Add át nekem gondjaidat. Én megerősítem kezedet. Erőt adok bele, és te képes leszel folytatni munkádat. Ne sajnáld az imára és bibliaolvasásra fordított időt. Hidd el, az nem időveszteség, hanem időnyereség lesz. Én megáldom idődet is, meg téged is. Bízd rám magad, hisz nagyon szeretlek!”

 

***************************************************************

A nap gondolata:

Milyen sokszor bízunk egymásban, de kételkedünk Urunkban. Halandó emberek szavaiban megbízunk, de nem szavazunk bizalmat Isten Igéjének. De ó, milyen világosság és dicsőség ragyogna ránk életünk minden napján, ha sosem felednénk, hogy Isten komolyan gondolja, amit kimondott. (A. B. Simpson)

******************************************************

Imádság:

DRÁGA JÉZUSOM!

 

Egész életem nem elég ahhoz, hogy megköszönjem neked, hogy a földre jöttél ide közénk. Te a tiszta, a bűntelen, aki miattam, értem és helyettem jártad meg a poklot, és ott a Golgotán hagyott Téged magadra Mennyei Atyánk, és támasztott fel.

Köszönöm neked, hogy Te könyörögsz értem az Atyánál, hogy engem és családomat is őrizzen meg ebben a világban. Uram a Te Szentlelkednek életet adó tüze töltse be otthonunkat, és világítson Nálunk örökké. Uram, szívesen látlak nálunk. Maradj itt velünk, és áldd meg és egész életünket. Ámen (S.A.)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük